onsdag den 8. april 2015

Færdiggøre projekter...

Påsken er ovre. Det har været koldt - men det har også været skønt vejr. Jeg har fået færdiggjort forskellige strikkeprojekter - UFO'er.

To par sokker - et til min søde datter - og et til mig selv har længe ligget i strikkekurven og ventet på at få hæftet ender.Det er jeg desværre ikke så god til at få gjort. I bund og grund tager selve hæftningen jo ikke lang tid - en brøkdel af tid i forhold til at strikke. Men alligevel .... jeg ved ikke - en aversion? Jeg bryder mig bare ikke om at hæfte ender. Sådan er det. Det ved jeg og derfor tager denne sidste del lang tid - indtil jeg tager mig sammen.

Til de grønne er brugt Schoppels Crazy Sauberball. I alt ca 100 g.
De øverste er garn fra lageret. Sokkegarn jeg købte for længe, længe siden - og banderolen er blevet væk i mellemtiden.

Mit sjal er også blevet færdigt - ikke mere om det i det her indlæg - det fortjener sit eget!

Desuden har vi brugt tiden her i påsken til at tømme min svigerfars hus. Vi er næsten færdige nu. Alle skaber, skuffer, hylder osv. er tømt - alt er taget stilling til. Møblerne står tilbage, for at det kan se beboeligt ud. Men de kan hurtigt komme ud, når huset er endeligt solgt. Det bliver så godt at få sat endelig punktum!

Det har været en lang proces - afbrudt af mange ting - arbejde :P  blandt andet. Steen er stadig ikke ovre sin influenza - der er en grum hoste tilbage. I det lys burde vi ikke have knoklet med flytningen. Men hvornår ellers?
Jeg har holdt mig influenzafri gennem de uger, Steen har døjet, og jeg troede, at jeg slap, men i går måtte jeg lægge mig. Det følger samme mønster, som Steens: jeg har det nogenlunde om morgenen og formiddagen, men senere på dagen stiger feberen, og jeg får det rigtig skidt.

Håber snart det går over.
6 kommentarer:

 1. Jeg prøver at få hæftet med det samme... ellers ligger det og råber efter en!
  Travl påske... Men godt at få taget stilling og få delt og fjernet... Håber I får huset solgt hurtigt.
  Den influenza er ondsindet ... har jeg læst mig til... Er sluppet 7 9 13... God bedring til jer begge!
  OG så glæder jeg mig til at læse indlæg om sjalet...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - det råber højt i vilden sky, når det llgger uhæftet. Men så skruer jeg ned for høreapparatet i den side ;-)
   Influenzaen har været rigtig hård ved Steen - og har indbefattet: bihulebetændelse, halsbetændelse, bronchitis, brandforkølelse, drønende hovedpine samt høj feber. Jeg gruer! Jeg har i forvejen astma, så sådan en omgang plejer at være hård ved mig. Lige nu nærmer jeg mig ikke noget af de alvorligere ting, så 7-9-13

   Jep - der kommer et langt indlæg om sjalet - lige når jeg får taget et billede udenfor med en model - sikkert min datter ;-)

   Slet
 2. Uha da - det lyder ikke rart - god bedring :-) Jeg lægger ALDRIG noget fra mig, der skal hæftes, men gør det ofte allerede, når 1. sok er klar - dvs. jeg syr sammen og hæfter løbende, når jeg er i gang med et projekt - og så kan jeg gå og glæde mig til det bliver helt færdigt :-)
  Dejligt med hjemmestrikkede sokker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for idéen. Måskeeeee vil jeg gøre det. Jeg elsker hjemmestrikkede sokker. Går stort set ikke i andet.

   Slet
 3. Hej Unni
  Længe siden, men har fulgt lidt med på sidelinien.
  Kender godt problematikken med UFOer. Jeg har det med at få klippet en del, og så ikke få syet sammen (he he).
  Skønt med sokkerne, så har I lidt på lager til en kold sommeraften eller til efteråret :-)
  De bedste hilsner
  AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal lidt nye sokker til ind i mellem - til at forny de, der er alt for slidte. Men elsker sokker - efter min mening det eneste rigtige at gå i. Og løbe! Inden min knæoperation - løb jeg rigtig meget - og altid i hjemmestrikkede sokker - også om sommeren - og havde ALDRIG vabler. Men i LØBEREN, hvor jeg købte løbesko, var de fuldstændig ved at tabe mælet, når jeg skulle have nye ;-)))))

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.