mandag den 24. august 2015

Sådan puller man en nakkefilet...


Og så et madindlæg.

I torsdags tilbragte en tørmarineret nakkefilet næsten 24 timer i ovnen - de første 8-9 stykker ved 80 grader - resten ved 100. I stegepose. Derefter blev den taget ud af posen, ovnen skruet op 
200 gr og stod der ca en halv time. 

Så kom den ud af ovnen og delt (pulled) fra hinanden med to gafler. 
Imens var der bagt burgerboller, lavet cole slaw, persillesalat med hakkede mandler, (købt) humusmos - samt barbecuesauce. 

Og her er resultatet: Burgerbolle med pulled pork.  



Det smagte! Jeg er ellers ikke tilhænger af hverken burger eller pulled pork, men her var jeg solgt til stanglakrids.

4 kommentarer:

  1. Ok... vi har heller ikke haft fidus til det "pullerværk"... Men jeg kan se at du er blevet omvendt. Hvad har du krydret med? Tørmarineret; er det gnedet med krydderier også kaldet rub??? Du kan nok se, at det ikke er mig, der står i køkkenet!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har lige spurgt Le Chef: Tørmarinaden bestod af rørsukker, salt, chili, paprika, spidskommen samt barbercuekrydderi.
      Heller ikke jeg står så meget i køkkenet, når der skal laves mad - det er noget andet, når der skal bages brød :-D
      Og Steen gør det jo rigtig godt, så der er ingen grund til at gå ham i skoene.

      Slet
    2. Og lige en ting mere : Det hele blev gnedet godt ind og porken blev pakket ind i plastfolie og lå og trak i ca 20 timer i køleskab.

      Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.