søndag den 15. november 2015

I den blå time....

Jeg gik mig en tur lige, da solen var begyndt at gå ned. Det går stærkt på den her årstid. Allerede ude af døren var himlen et væld af farver.Det er blevet koldere, selv om solen har været pænt fremme - og mosekonen var allerede i gang med sit bryg, der lå lavninger i landskabet. 
Så fantastisk lys i dag.


Ikke mindst inde i skoven, hvor 'bryggen' lå mere tæt. Halvvejs i skoven er en kælkebakke; der er nu aldrig nogen, der kælker der, for der en meget større bakke lige ved P-pladsen, så det er den, børnene foretrækker.
Men til gengæld er der en skøn udsigt oppefra kælkebakken - over mod den kælkebakke, der bruges.Sidste få meter, inden jeg er ude af skoven. Den blå time er nu på fuld kraft.

Næste gang jeg skal gå i den, må jeg huske min refleksvest. I dag måtte jeg helt ud i rabatten, hver gang der kom en bil. Jeg kunne slet ikke ses ...i den blå time.

4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig gåtur. Og ja, det bliver hurtigt mørkt så det er med at huske reflekser.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg helt sikkert huske næste gang :-)

   Slet
 2. Dejlige billeder.
  Jeg nød også gåturen ...solskin over til mor og skumringen på vej hjem. Masser af mosekonebryg. Båre det ikke bliver til tyk tåge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var umuligt at få dårlige billeder i dag. Der var det ene gode motiv efter det andet. Men tåge - der har i aften været et stort harmonikasammenstød på Fyn med 35 implicerede biler. Ikke godt

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.